Olipa kerran prinsessa. Oikea prinsessa. Hän rakasti mm. vaatteita, shoppailua ja kaikkea kaunista. Eräänä päivänä hän osui erään prinssin silmiin, prinssi rakastui saman tien ja päätti ottaa hänestä puolison. Niin kävi. He menivät naimisiin, perustivat oman valtakuntansa ja alkoivat sitä hallitsemaan kuninkaana ja kuningattarena.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ja voi sitä ilon päivää, kun heille syntyi oma prinsessa. Häntä olikin jo toivottu ja odotettu. Pieni prinsessa sai osakseen jakamattoman huomion kuninkaallisilta ja  muulta hovilta.

 

Eräänä päivänä prinsessa tapasi hyvän haltijan ja toivoi pikkusiskoprinsessaa. Kuningas kuuli toiveen ja sanoi:"Meillä ei ole vielä varaa toiseen prinsessaan. Vasta olemme valtakunnan rakentaneet. Siihen meni paljon rahaa." Mutta prinsessa ei moisista huolista välittänyt, vaan uskoi haltijan toteuttavan toiveensa. Ja pian tuo toive toteutuikin.

 

Mutta voi! Se sekoitti isosiskoprinsessan elämän. Hän ei enää saanutkaan jakamatonta huomiota kuninkaallisilta ja muulta hovilta. Ja kun pappi tuli prinsessaa kastamaan, isosiskoprinsessa juonitteli niin, että pienokainen sai nimekseen vain Emilia, ei prinsessa Emilia.

 

Emilia varttui kuningasperheessä tuntien olevansa vähemmän kuin muut, koska hänen nimessään ei ollut kuninkaallista osaa. Ja hän luuli olevansa vähempiarvoinen ja siksi pysytteli hiljaisempana ja huomaamattomampana muuhun kuninkaallisperheeseen verrattuna. Ja kun hän vielä muisti tarinan, kuinka hänen syntymään ei olisi ollut rahaa, hän tyytyi vähään ja jäi isosiskoprinsessan ja kuningttaren loiston varjoon.

 

Eräänä päivänä vuosien, muutaman vuosikymmenen jälkeen tapahtui kuitenkin käänne Emilian elämässä. Hän tapasi hyvän haltijan, joka vei hänet matkalle menneisyyteen. Haltija näytti, kuinka prinsessa syntyi kuninkaallisperheeseen toivottuna, rakastettuna, ennen kaikkea prinsessana! Silloin Emilia ymmärsi, että hänelläkin oli kaikki maailman oikeudet olla kuningasperheessä ja hovissa oikea, kaunis prinsessa. Silloin minä synnyin uudelleen, minä prinsessa Emilia.